Køb af hvalp fra Kennel Pilgaards Coton

Køkkenopdræt af hvalpe ved Kennel Pilgaards Coton.

Hvalpene opdrættes efter F.C.I. standarder samt DKK og KSS etiske anbefalinger og begge forældredyr er som minimum udstillet med mindst Very Good bedømmelse, dyrelægeundersøgt for Patella Luxation samt årligt øjenlyst. (Se hvilke undersøgelser forældredyrene har fået foretaget under hvalpeplaner.)

Begge forældredyr har DKK stamtavle og hvalpene leveres med DKK stamtavle samt registrering i Dansk Hunderegister.

Det er ren ”køkkenopdræt” når jeg opdrætter hvalpe. Hvalpene bliver en del af familien alle 8 uger hos mig. De får lov at være i hele huset når de er klar til dette.

Hvalpene fødes og bor i et værelse som støder op til stue og køkken. På den måde bliver de en del af familien og lydene i huset.

Når de begynder at kunne bevæge sig rundt og er trygge ved det, får de mulighed for at opholde sig sammen med os i huset. Som regel ender det med at de ligger og sover under sofaer og borde i huset tæt ved os.

Når hvalpene er omkring 5 uger inviteres hvalpekøbere på besøg. Her får vi mulighed for at se hinanden an og finde ud af om handlen skal fortsætte.

Omkring 6 ugers alderen begynder jeg at lære dem at stå på bordet og blive børstet. De får klippet negle og jeg kigger dem i munden, så de lærer at det er ok at få kigget tænder. På samme tidspunkt begynder jeg at have dem udendørs. Hvor mange gange afhænger af årstiden. Jeg lærer dem at tisse på græsset, og min erfaring siger, at som 8 uger er de godt på vej til at være renlige.

Socialisering er noget jeg lægger meget vægt på, og hvalpene vil møde mange forskellige typer mennesker. De bliver vænnet til hverdagens lyde i hjemmet – husholdningsmaskiner der snurrer, støvsugeren, dørklokken, høje stemmer og meget andet. At støvsuge og vaske gulv plejer at være et hit blandt hvalpene som gerne hjælper til.

De oplever haven som de får lov til at boltre sig i. De møder naboer og deres hunde. De har prøvet at køre bil og været på besøg hos fremmede.

Jeg plejer at have dem med på min arbejdsplads en dag også. Det er en god oplevelse både for hvalpene og mine kollegaer som ser frem til dette besøg.

Vaccination af hvalpen

Hvalpene bliver ved dyrlægen hvalpevaccineret når der er omkring 7 uger samtidig med at de får foretaget en sundhedsundersøgelse.

De vil skulle vaccineres igen som 12 uger og 16 uger for at være fuldt dækket.

Fodring af hvalpen:

Ved køb af hvalp fra Kennel Pilgaards Coton, vil I får en grundig vejledning i fodring og produkter som jeg kan anbefaler til hvalpen. Endvidere vil I få hvalpefoder med hjem til den første tid.

Der er rigtig meget godt hundefoder på markedet. Desværre er der også rigtig mange dårlige produkter på markedet.

Det er meget vigtigt at hvalpen får et godt foder som indeholder de vitaminer og mineraler som det kræver for at den kan vokse sig stor.

Ved køb af hvalp ved Kennel Pilgaards Coton får du følgende med

Hvalpen er Chipmærket

Hvalpen har fået ormekur 2 gange

Hvalpen har fået hvalpevaccination

Hvalpen har fået sundhedstjek hos dyrlæge. Sundhedsbog medfølger

DKK stambog

Registrering i Dansk Hunderegister

Hvalpefoder + guffer til de første 14 dage

Et stykke tæppe eller legetøj som dufter af mor og søskende

Bogen Pelspleje og pasning af Coton De Tulear

Kontakt til mig som opdrætter i hele hundens levealder

Foderanvisning, Alene hjemme hint, Renlighedstræning, Giftige madvarer osv.

Tilbud om gratis Pelsplejekursus hos mig når hvalpen er omkring 7 måneder

Kontakt

Pilgaards Coton
Dorthe Pilgaard
Forsythiavej 47, 6740 Bramming
Denmark
Email: kontakt@pilgaards-coton.dk
Phone : +45 29 20 20 53

new-facebook-account