Dronning Mulan

Dronning Mulan

Datter af Godt’s Coton Nero &Kennlyn’s Coton Ice-Cream.

Mulan har ikke noget fint kennelnavn men derfor kan man godt være royal. Hun er Dronningen hjemme hos os uden tvivl. Det er hende som bestemmer, hvis hun selv skal sige det.

Hun har ekstrem meget personlighed, som vi dagligt smiler og ryster på hovedet af. Bare måden hun går på. Hun går meget adelstadig. Og det er i hendes tempo. Hun lystre os men det er i hendes tempo.

Hun kan alle mulige hundetriks. Hun kan danse, rulle, gå zik zak, spille død. Nina Ottesens puslespil løses på ingen tid. Agillety er hun ekstrem god tid. Næsten for god. Hun har svært ved at vente og tager gerne banen selv.

Hvis det regner, tisser man i drivhuset så man ikke bliver våd. Ja jeg kunne blive ved med mærkelige påfund hun kan finde på.

Hun er farmor og farfars øjesten. Og hun kan snøre dem så let som ingen ting. Og hun bliver helt overstadig hvis de kommer på besøg eller hun besøger dem.

Hun er ved at være en gammel dame, men det kan man ikke mærke på hende. Hun er stadig vild legesyg og en god gang leg med et tøjdyr står hun ikke af vejen for, hvor jeg løber rundt i huset for at fange hende.

Info

Født: 28.10.2005

Sundhedsinformation:

Patella luxation 0/0

Øjenlyst uden anmærkninger

Kontakt

Pilgaards Coton
Dorthe Pilgaard
Forsythiavej 47, 6740 Bramming
Denmark
Email: kontakt@pilgaards-coton.dk
Phone : +45 29 20 20 53

new-facebook-account